Lisbeth

En artikel i Børsen om hvordan Bengt Valentino Andersen havde hjulpet en række mennesker landende foran mig en lørdag morgen. Min kære husbond mente at jeg skulle prøve det næste gang jeg rejste til Danmark. Vi boede i Nuuk og hver morgen kl. 6 ugens 7 dage lå jeg nede i svømmehallen og Aqua-joggede for at holde ryggen i orden. Ryggen er lidt skæv og de seneste år var den kraftigt udfordret af lange arbejdsdage på kontoret.

Den første tur på briksen var ingen fornøjelse, men der skulle også gøres op med mange års stivhed i både krop og sind. Tror det tog en uge inden jeg var kommet over den omgang. Det blev så noget bedre ved de efterfølgende behandlinger og jeg kunne forundret rejse tilbage til Grønland med en følelse af at der var sket et mirakel. Kroppen var befriet for den sædvanlige låsthed, motorikken var bedre og det mentale panser havde fået sprækker.

Hvor mystisk, tænkte jeg, der må være en rationel forklaring på det, for der findes ikke mirakler! Behandlingen havde gjort indtryk, for da jeg i 2011 kort tid før afslutningen af en 3-årig MBA skulle nedfælde nogle mål for de kommende år, var karriereplanerne noget skæve idet følgende kom på listen (1) en yogauddannelse og (2) en uddannelse som kropsterapeut ved Body SDS.

Det blev en rejse væk fra strategier, forhandlinger og optimering af ”business” og en opdagelse af udvikling, dialog og vækst af ”human”.

Transformationen fra at være et ”vidende” til et ” åbent og søgende” væsen er ikke nem og absolut heller ikke afsluttet, men der er en stor tilfredsstillelse i at få udviklet de kompetencer, så krop og psyke hænger bedre sammen. Det har givet en stor tilfredshed og appetit på livet.

Jeg er meget betaget af kroppen og hvad den kan. Hvordan vi kan forebygge sygdomme, hvordan vi kan mindske eller fjerne gener og skader gennem behandlingen, samt øge effekten ved yderligere at arbejde med åndedrætten, kost og motion og ikke mindst vores tilgang til livet.

Jeg glæder mig til at møde dig, starte dialogen og sætte gang i din krops egen indre helbreder. Jeg hjælper dig med relevante træningsøvelser, så du kan arbejde videre med kroppen når du kommer hjem.

Bedste hilsner

Lisbeth Møller Jensen

Uddannelsesmæssig baggrund

I 2012 blev jeg uddannet som yoga-instruktør hos Jill Satterfield, Vajra Yoga, New York og har siden taget en række kurser med fokus på yogaens gavnlige og helbredende effekt på kroppens hormonelle forandringer, samt meditation og dybdeafspænding.

Jeg blev færdig med min uddannelse som kropsterapeut hos www.body-sds.dkseptember 2016. Er oprindelig uddannet cand.merc.aud og har også en MBA fra Henley, UK samt mange års ansættelse i det offentlige i såvel Danmark som Grønland.

Jeg tilbyder

Body SDS-kropsterapi

Det er en helhedsorienteret behandling, hvor jeg kombinerer massageteknikker, åndedrætsteknikker, bevægelse og frigørelse af leddene, pulserende bevægelser, aku- og zonetryk samt min indføling, min energi, samtaleterapi og min viden om, hvordan traumer, stress osv. sætter sig i kroppen.

Krops- og ansigtslymfedrænage

Det er en speciel massageteknik der aktiverer lymfesystemet, populært kaldet "kroppens rensevæske".

Kropslymfedrænage anvendes blandt andet ved væskeophopning (ødemer) i kroppen fx efter cancerbehandling, infektionssygdomme eller efter operationer, som efterfødselsbehandling eller i forbindelse med slankekure, udrensning/detox, træthed efter sygdom eller stress.

Ansigts-lymfedrænage anvendes ved bl.a. bihulebetændelse, allergier, stress og som "ansigtsløftning uden kniv".

Body SDS Grundtræning

Træning for hele kroppen hvor alle led og muskler aktiveres. En træning med fokus på led, kondition og styrketræning, strækøvelser og meditation der løsner og afspænder kroppen.

Yoga

Hatha yoga, Yin yoga, Hormonyoga samt Yoga Nidra – uanset hvilken type yoga er der vægt på Meditation og Pranayama

Body SDS Grundtræning og yoga-undervisningen foregår primært ifm. firmaaftaler.

Udrensnings/detox-forløb

Et forløb der giver energi, lethed og bevægelighed i kroppen. Diætkost kombineret med en 2-dages workshop med masser af Body SDS grundtræning, og elementer fra Body SDS øvrige træningsformer Cufei, Pafei, Body SDS Yoga, samt meditation, energiarbejde og Yoga Nidra (dybdeafspænding).

Mine kurser og uddannelse

Skulder, Kold Skulder, Body SDS 2021

Skulder, Buritis, Body SDS 2021

Psykologi 3, Body SDS 2021

Led Kursus – Ryg 3, Body SDS 2021

Behandlings supervision, Body SDS 2021

Psykologi 4, Body SDS 2020

Samtalebaseret supervision, Body SDS 2020

Indføling 2B, Body SDS 2020

Indre Ro med Hjertekohærens, Sensitiv Balance 2020

Ledkursus - nakke 3, Body SDS 2019

Sygdomslære - Scheuermann Body SDS 2019

Ledkursus - nakke 2, Body SDS 2019

Ledkursus - ryg 3, Body SDS 2019

Samtalebaseret supervision, Body SDS 2018

Sygdomslære: Scoliose, Body SDS 2018 - udvikling af kursus

Sygdomslære: Astma & Bronkitis, Body SDS 2018

Ledkursus – ryg 2, Body SDS 2018

Ledkursus – ryg 1, Body SDS 2018

Ledkursus – nakke 1, Body SDS 2018

Indføling 2B, Body SDS 2018

Sygdomslære: Stress, Body SDS 2018

Sygdomslære: Fingerled, Body SDS 2017

Indføling 3,  Body SDS 2017

Indføling 2, Body SDS 2017

Angst-kursus v. Ole Kåre Føli, Body SDS 2017

Psykologi: Fysisk, psykisk, mentalt 2, Body SDS 2017

Psykologi: Fysisk, psykisk, mentalt 1, Body SDS 2017

Indføling 1, Body SDS 2017

Anatomien i bevægelse, Den Intelligente Krop 2017

Uddannet kropsterapeut hos Body SDS. (sept. 2013 – sep. 2016)

De magiske meridianer – 1-dags workshop med teori og praksis, april 2016, v/Adam Wolden-Ræthinge

Anatomi, Fysiologi, Sygdomslære, 2015, 300 timer, LIKAM S.M.B.A.

Yoga Nidra, 2015, v/Uma Dinsmore-Tuli

Yoga Camp; Mindfullness, 2015, v/Anne Goncalves

Lymfedrænage, 2015, v/Jonna Andersen

Psoas, den oversete muskel, 2014, Den Intelligente Krop

Pre-, Peri-, Postnatal Yoga, 2014, v/Uma Dinsmore-Tuli

Hormon Yoga, 2013, v/Lise-Lotte Lindhardt

Certificeret Yoga Instruktør, 2012, Varja Yoga ved Jill Satterfield, New York

 

Sådan foregår behandlingen

Samtale før behandlingen

Inden behandlingen har vi en kort samtale, hvor du kan fortælle om, hvordan du har det og om der er nogen særlige problemer eller emner, du synes er væsentlige at få fortalt. Jeg har også mulighed for at stille dig relevante spørgsmål, så vi får det bedste udgangspunkt for behandlingen.

Påklædning under behandlingen

Du får lov at afklæde dig i fred og ro. For at behandlingen bliver så god som mulig, er det bedst at du ligger afklædt i trusser/underbukser. Hvis du ønsker det, kan du beholde undertrøje eller BH på. Under behandlingen beholder du tæppet over dig.

Efter behandlingen

Normalt føles et fantastisk velvære efter en behandling både fysisk og psykisk. Hvis der er ømhed, vil den kunne sammenlignes med den samme følelse som efter sund motion. Du får vand efter behandlingen, så du hjælper din krop med at udskille de affaldsstoffer, der bliver frigivet som følge af behandlingen.

Rul til toppen