Hvordan foregår behandlingen

Samtale før behandlingen

Inden behandlingen har vi en kort samtale, hvor du kan fortælle om, hvordan du har det og om der er nogen særlige problemer eller emner, du synes er væsentlige at få fortalt. Jeg har også mulighed for at stille dig relevante spørgsmål, så vi får det bedste udgangspunkt for behandlingen.

Påklædning under behandlingen

Du får lov at afklæde dig i fred og ro. For at behandlingen bliver så god som mulig, er det bedst at du ligger afklædt i trusser/underbukser. Hvis du ønsker det, kan du beholde undertrøje eller BH på. Under behandlingen beholder du tæppet over dig. Under behandlingen ligger du på et engangslagen oven på et normalt bomuldslagen. Undlad gerne at have for meget parfume på, når du kommer til behandlingen.

Efter behandlingen

Normalt føles et fantastisk velvære efter en behandling både fysisk og psykisk. Hvis der er ømhed, vil den kunne sammenlignes med den samme følelse som efter sund motion. Du får vand efter behandlingen, så du hjælper din krop med at udskille de affaldsstoffer, der bliver frigivet som følge af behandlingen.

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive efter behandlingen, hvis du føler behov for det. Du kan efter en behandling føle dig træt, få hovedpine, have ømhed eller smerter, ligesom du kan få nogle følelsesmæssige bivirkninger.

Retur til forside

Rul til toppen