Om behandlingen

Filosofien bag behandlingen er, at hverdagens indtryk og oplevelser forankres i kroppen. Kroppen skildrer din fysiske/psykiske sundhed og velvære. Derfor indeholder behandlingen teknikker, der både arbejder på den fysiske krop og på psyken. Teorien er, at kroppen kan helbrede sig selv.

Behandlingen skaber gennemstrømning i kroppen, hvorved blokeringer i kroppen løsnes og kredsløbet har lettere ved at føre næring ud i hele kroppen. Dermed skabes forudsætningerne for at kroppen kan hele sig selv. Når der skabes gennemstrømning i kroppen, skabes en øget cellenæring og udskillelse af ophobede affaldsstoffer. Det er disse ophobninger som ofte fører til stivhed i muskler og væv, som mange mennesker med overbelastningsskader, statisk arbejde samt stress kender til.

Arbejdet med åndedrættet er vigtigt for at skabe denne gennemstrømning. Et bevidst og korrekt brug af åndedrættet er nødvendigt for at skabe gennemstrømning i kroppen. Indåndingen går ind og skaber plads og åbner kroppen og udåndingen hjælper affaldsstofferne ud af kroppen og hjælper musklerne til at afspænde.

Den fysiske behandling har stor effekt på kredsløbet, styrker immunforsvaret, løsner bindevæv og nervebaner. Kombineret med samtale og fokus på sammenhænge mellem det psykiske og fysiske liv, gør, at behandlingen hjælper mange mennesker med blandt andet:

Led- og muskelsmerter
Mave- og tarmproblemer
Stressrelaterede symptomer, udbrændthed, depression
Gamle/nye chok
Hovedpine, migræne, menstruationssmerter, vejrtrækningsproblemer
Behandlingen er også med til at øge kropsbevidstheden og virker derfor sygdomsforebyggende.

Retur til forside

Rul til toppen