Dette er min nye hjemmeside

Velkommen til min nye hjemmeside.

Lisbeth og jeg har valgt at opløse vores fælles firma – Institut for Kropsbehandling ApS, da Lisbeth er flyttet til Nuuk i Grønland. Hun vil gerne kunne kombinere et fast arbejde med behandlinger og træning og det sker bedst i Nuuk, for hendes vedkommende og det støtter jeg op hundrede procent. Jeg har derfor oprettet mit eget firma PS Kropsterapi IVS. Lisbeth har oprettet sin eget firma i Nuuk – Inuk Kropsterapi ApS, og hendes hjemmeside er www.inukkropsterapi.nu.

Lisbeth vil fremadrettet kun behandle i Nuuk, mens jeg fortsat vil behandle i Danmark og Nuuk.

Vi fortsætter med en fælles bookingside, ligesom køb af klippekort kan bruges hos os begge. Så på den måde vil du ikke mærke forandringer. Jeg planlægger at komme til Nuuk ca. hver anden måned.

Fremadrettet vil vores Body SDS behandlinger i Nuuk foregå på Lisbeths hjemmeadresse: Tuapannguit 3, lejl. 402, 3900 Nuuk.

Mine behandlinger i København vil fortsat foregå på Galionsvej 14, 1.th., 1437 København K. Jeg behandlinger også gerne hos dig på Sjælland, Lolland/Falster og Møn med min mobile briks – mod et kørselstillæg på 250 kr.

Jeg glæder mig til forsat at kunne behandle i Danmark og Nuuk.

Bedste hilsener

Peter

Rul til toppen